Σχολείο

Ενημέρωση για το Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Ως Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, θα ήθελα να ενημερώσω τα μέλη του διδακτικού προσωπικού καθώς και τους μαθητές και τις μαθήτριες της θετικής κατεύθυνσης του Λυκείου σας σχετικά με το περιεχόμενο των προπτυχιακών σπουδών του Τμήματός μας και τις προοπτικές των αποφοίτων μας. Για το σκοπό αυτό, σας στέλνω αρχικά κάποιο υλικό που περιγράφει το πρόγραμμα προπτυχιακών σπουδών καθώς και το τελευταίο τεύχος του ενημερωτικού φυλλαδίου που εκδίδουμε.

 

Το προπτυχιακό μας πρόγραμμα σπουδών είναι πιστοποιημένο από την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ), είναι πενταετές και οδηγεί στην απόκτηση του Διπλώματος Μηχανικού Ορυκτών Πόρων με εξασφαλισμένα επαγγελματικά δικαιώματα και πολλές προοπτικές απασχόλησης.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα σπουδών και το Τμήμα μας μπορείτε επίσης να βρείτε στην ιστοσελίδα μας https://mre.uowm.gr/

Επίσης θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας στην Πανεπιστημιούπολη Κοίλων στην Κοζάνη στα πλαίσια της δράσης Open Days του Πανεπιστημίου μας (δήλωση συμμετοχής μέσω της φόρμας https://docs.google.com/document/d/1vVXZ6eTNrn0CTAWrFhedu0OTDbROPWhFltgCU03KlnY/edit).

 

Ευχόμαστε να έχουμε σύντομα νέα σας και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα παραπάνω.

 

Με εκτίμηση

Καπαγερίδης Γιάννης

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Η διευθύντρια και ο σύλλογος διδασκόντων του 3ου ΓΕΛ Δράμας σας εύχονται

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

590 1e8306459bb24aa07522d417fe1ae32c