Διαγωνισμός Ολυμπιονικών Φυσικής για τους μαθητές της Γ΄Λυκείου 2016

Aγαπητοί συνάδελφοι και μαθητές,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ένωση Ελλήνων Φυσικών θα πραγματοποιήσει το Διαγωνισμό Ολυμπιονικών Φυσικής για μαθητές Γ΄Λυκείου στις 5 Μαρτίου 2016.Τα εξεταστικά κέντρα θα ανακοινωθούν έως σήμερα το βράδυ στο site της ΕΕΦ.

Η  συμμετοχή σας μπορεί να γίνει

Α. Ατομικά

Β. Μέσω της Σχολικής μονάδος ομαδικά

Γ. Μέσω του εκπαιδευτικού της σχολικής τάξης

ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ  ΤΟΥΣ 100 ΠΡΩΤΟΥΣ

Α. Οι 3 πρώτοι επίσκεψη στη NASA

B. Οι 7 επόμενοι επίσκεψη στο CERN

Γ. Οι 10 επόμενοι δωρεάν συμμετοχή και μετακίνηση στο Θερινό Σχολείο στην Ερέτρια τέλος Ιουνίου.

Δ. Οι 10 επόμενοι δωρεάν συμμετοχή και μετακίνηση στο Θερινό Σχολείο στα Γιαννιτσά τέλος Ιουνίου.

Δηλώσεις Συμμετοχής:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_parent" title="mailto:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">eefpan2016@gmail.com

Y.Γ:Η ΕΕΦ θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης των μαθητών που απέχουν πάνω από 10 χιλιόμετρα από τον τόπο διαμονής τους για τα εξεταστικά κέντρα.

Ένωση Ελλήνων Φυσικών
Γριβαίων 6, 106 80  Αθήνα
τηλ: 210 3635701, fax: 210 3610690
site: www.eef.gr
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο